Sunday, January 20, 2013

=)Alhamdulillah.. dari sorang ke sorang kawan sebaya dah mendirikan masjid.. sy bile pulak? In syaa Allah.. masa tu akan datang jugak.. (kalau dah tertulis ada jodoh kat dunia) hehe.. yg penting, nak habiskan master dulu, dalam masa 2 tahun ni. Doakan sy semua.  Abeh master nak kerja, dann kawen.... matlamat didahulukan.. nak dapatkan  master, berkereta sendiri dan berkerjaya.. wewewe....  manusia merancang, Allah juga merancang.. dan sebaik baik perancang adalah Allah S.W.T.. semua dah tertulis.. yg penting,, usaha dan tawakal..

**kepada kawan2 yg dah dan akan mendirikan masjid,, tahniah,, moga berkekalan hingga ke syurga..doakan rezki sy jugak yee,, wink3..

gambar hiasan.. (eh2) ngeh3..**Ya Allah,, segala yg berlaku,, pahit manis kehidupanku,, hanya Engkau yang maha Mengetahui, aku tahu, telah KAU berikan segala-gala yg terbaik untukku.. tidak mampu aku luahkan dengan kata-kata rasa syukurku.. Alhamdulillah.. TQ Allah.. =) 

** one who has gone through hell wouldn’t want to go through hell again.who hasn't would not understand the pain. be generous with consideration you'll never know when it's your turn... (halovate).. ^^

No comments: